About us | Events | Flyers | Bands| Artist | Saloon / countryclub | News | Pictures | Verslagen | Links | Guestbook| Mailform | Advertise here? | Home

Ditjes & Datjes

Verslag Old West Saloon Festival

Verslag
Robert Lottmann

Verslag Thilly Frank

Verslag Eric Church

Verslag
The Friends of Country Live


Jan & Kitty's
maand flyersCountry Festival Thorn 2016
van 26 t/m 28 aug met o.a.
Laura van den Elzen

Jenny Casey (USA)

Kenny Rogers naar Nederland

Special link


Terry White Band

 

Deze website gaat dit jaar verdwijnen vanwege een samenwerkingsverband met een team uit België

De nieuwe website is inmiddels online

Ook zijn wij gestart met een nieuw online magazine
Keep it Country

Wij hopen u ook daar te mogen begroeten als bezoeker en lezer

 

 

 

 

 

 

Goedendag bezoeker en welkom bij
Jan & Kitty's Country corner

Het woord zegt het eigenlijk al Country corner ofwel Country hoekje. Een website waar u alles gemakkelijk en overzichtelijk kunt vinden op Country Music gebied en alles wat daar mee te maken heeft. U zult op onze artiesten en bands pagina's geen linken zien die direct verwijzen naar websites van artiesten (wat op de meeste websites veelal van toepassing is) maar eerst een foto met wat info ernaast. Wij streven naar een info vriendelijke website waar iedereen zich thuis voelt. Ook is er een pagina gemaakt voor verslagen van evenementen die we bezocht hebben. Wilt u ook van uw evenement een verslag met foto's? Neem dan contact op middels ons mailform. Mocht u toch puntjes van kritiek hebben dan horen we dat graag van u om zo de website te kunnen verbeteren mede dankzij uw hulp.
Artiesten, organisatoren, verenigingen, saloons/club enz kunnen bij ons gegevens aanmelden voor eventuele plaatsing. Ook hiervoor gaat u naar ons mailform en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van de pagina's en een prettige voortzetting van de dag toe.

Met vriendelijke groet,
Jan & Kitty


Beste Countryvrienden

Mijn naam is Kitty, echtgenote van Jan Thomassen die onze countrycorner heeft opgericht.
Meestal ben ik alleen op de achtergrond aanwezig, behalve bij evenementen…
Ik wil het ontstaan van en idee achter Jan&Kitty’s Countrycorner met jullie delen.
Zoals vele van jullie al weten heeft Jan de diagnose COPD en zit al aan het eind van stadium 3. Sedert deze diagnose is er veel gebeurd en heeft Jan al diverse keren in het ziekenhuis gelegen omdat zijn conditie hard achteruit was gegaan. Er is geen medicijn om COPD te genezen, wel om het draaglijk te maken en te trachten stabiel te houden. Dat is de positiefste kant, de andere kant is dat het verslechtert waardoor hij aan de zuurstof moet en uiteindelijk zeer beperkt zal zijn in zijn kunnen en bewegingsvrijheid. Dit is het verloop van de ziekte en heeft onze wereld behoorlijk op z”n kop gezet. Gaf veel stof tot nadenken, de kwaliteiten benutten die je wel nog hebt en voorbereiden op als het straks niet meer kan…
Het ver vooruitplannen is moeilijk soms zelfs onmogelijk omdat zijn conditie onstabiel is mede ook door nog andere factoren. Hij zal, hopelijk op kortere termijn, aan een traject van 10 weken interne longrevalidatie beginnen om zo ver als mogelijk zijn gezondheidsconditie te stabiliseren en te verbeteren. Alleen de weekenden is hij dan thuis.
Met dit alles in zijn hoofd, wilde hij graag zijn hobby tot iets nuttigs uitwerken…. Websites, countrymuziek en alles erom heen. Zeker ook omdat Jan al vele jaren in de wereld van de countrymuziek zowel in Europa alsook Amerika kent en vindt het leuk om zijn kennis van festivals, artiesten enz. enz. met anderen te delen. Hij draagt dat wereldje een warm hart toe vandaar dat hij ook interviews heeft gedaan voor Bullit Country Online Magazine wat hij nog steeds een geweldig blad vindt en nog steeds zijn info of foto’s ter beschikking wil stellen indien hier belangstelling voor is. De countrywereld kent immers geen concurrentie maar verbroedering door saamhorigheid en verdraagzaamheid. Dat is juist het mooie van de countrywereld…
Aangezien Jan iets wil blijven betekenen voor de countryliefhebbers, is hij gaan nadenken hoe hij daar invulling aan kon geven naast de al bestaande informatie, nog een extra dimensie aan toe voegen.. nog uitgebreider, voor het hele gezin.
Meer info over festivals en evenementen in de Benelux, Duitsland en alles wat ook verder bij ons bekend is of wordt gemaakt, meer reisinformatie, countrylifestyle, een duidelijke activiteitenkalender, een flyeroverzicht, allerlei wetenswaardigheden, iets voor de allerkleinsten en ga zo maar door. Hij wil ook de aanverwante stijlen zoals bluegrass, zydeco, cajun enz meer aandacht geven omdat daar in Nederland weinig of geen ruchtbaarheid aan wordt gegeven.
Al met al een zeer breed spectrum voor de mensen die de countrylifestyle en countrymuziek (hetzij als linedansen, hetzij luisterpubliek) een warm hjart toedragen.
De countrywereld verdient die aandacht en hij hoopt zo een steentje bij te kunnen dragen aan de bekendheid en groei hiervan.
Hij is al actief met zijn facebookpagina, website en kleine onlinemagazine, zolang hij er plezier in heeft en hij hiermee bezig kan zijn, is dat geweldig. Hij heeft ideeën genoeg.
Mochten jullie suggesties hebben, schroom niet, laat het hem weten… wie weet…..

See you around
Countrygreetings
Kitty Thomassen Alers

 

Breaking news..........Het 2e Old West Saloon Festival gaat plaats vinden van 7 t/m 9 juli 2017..........noteer nu al in uw agenda!........................####..................Carl Emroy komt in augustus en september naar Duitsland voor enkele optredens zie news.......................####....................Special news from our sponsors.........................Wegens succes op herhaling in November!.................The Friends of Country Live organiseren op 12 november weer een middag - avond in het centraal gelegen partycentrum 't Dak in Leerdam! ...............Deze geweldige locatie biedt voor zowel de luisteraar als de dansers de mogelijkheid tot vertier! .................De voorverkoop gaat 13 augustus van start!................Klik hier voor de kaartjes in de v.v.k....................Wij zien u graag terug op 12 november in Partycentrum 't Dak! Zeg het voort!..................####................Sinds juni kunt u zich gratis aanmelden voor het Jan & Kitty's Country corner magazine via de nieuwsbrief pagina..............####............

About Us | Site Map | Privacy Policy | Contact Us | ©2016 CJan & Kitty's Country corner