About us | Events | Flyers | Bands| Artist | Saloon / countryclub | News | Pictures | Verslagen | Links | Guestbook| Mailform | Advertise here? | Home

Ditjes & Datjes

Verslag Old West Saloon Festival

Verslag
Robert Lottmann

Verslag Thilly Frank

Verslag Eric Church

Verslag
The Friends of Country Live


Jan & Kitty's
maand flyersCountry Festival Thorn 2016
van 26 t/m 28 aug met o.a.
Laura van den Elzen

Jenny Casey (USA)

Kenny Rogers naar Nederland


Country Travel Schijndel

 

TRUCK TREFF in Kaunitz 11-14 August 2016 zit er weer op maar hier leest u wat er allemaal te doen was.

Het Duitse Trucker- & Country Festival voor het hele gezin sinds 1984!

De organisator Thorsten Niebel zal ook in 2016 al zijn vermogen gebruiken om het kleine stadsdeel Verler voor 4 dagen te transformeren tot een Country & Western paradijs en zeker niet alleen voor de liefhebbers van de Country & Western scène alleen.
Hij geeft alle bezoekers de gelegenheid om een ​​duik in de atmosfeer te nemen van de Country en Truckers wereld.
Daar zorgen natuurlijk de historisch geklede vrouwen en mannen met cowboy hoeden, Indian veren en trapper hoeden en het uitgebreide muzikale programma dat op poten is gezet voor.
Zo hebben bezoekers de gelegenheid om van dicht bij de meer dan 400 blinkende en liefdevol opgepoetste Amerikaanse en Europese trucks met perfecte afwerking van veel chroom, te bewonderen. Onder de chauffeurs is er dan ook een enorme concurrentiestrijd om een titel in de wacht te slepen van mooiste Truck op het festival 2016.
Op donderdag, 11.08.2016 zullen eerste Trucks al op het festival terrein aankomen.
Hoogtepunt is! De nieuwe Truck Store Niebel - promotie truck die zal worden gepresenteerd!
In de western saloon begint op donderdag 2016/11/08 vanaf 17.00 het openingsfeest met live muziek van Kitty Kayrousso & Cody.
Ook is er een groot scala aan activiteiten op het festivalterrein zoals dit jaar:
Hets Trucker tijdschrift Fernfahrer trakteert bezoekers elke dag op hun enorme Promotion Truck geweldige acties en vele verrassingen inclusief live muziek op zaterdag en zondag.
De overhandiging van waardevolle prijzen voor de beste, volgens de richtlijnen van DTCG e.V. toe te kennen prijzen Trucks wordt ook uitgevoerd op de "Fernfahrer promotie ervan" uitgevoerd op zondag vanaf 14.00 uur.

De TRANSPORT AMBASSADEUR, aanwezig met een grote SHOW TRUCK maakt een presentatie over de valkuilen en de dode hoek waar de chauffeurs dagelijks mee te maken hebben. Zelfs een originele RACE TRUCK is van dichtbij te bewonderen en zal zijn motoren laten brullen.
Op zaterdag zal de TV-zender DBMAX opnames maken voor de
Serie ASFALT COWBOYS.
De OUDE MELLE TRADING COMPANY bouwt een enorme western kamp op en biedt tal van optredens uit de periode van het Oude Wilde Westen. Op zaterdag en zondag ontmoeten ze met vele andere historische geklede, groepen om een ​​grootse parade te maken rond de Ostwestfalenhalle.
BILLY THE KID zal het publiek met zijn lasso kunst, zwepen trucs, en mes gooien vermaken op zaterdag en zondag.
Er zijn weer tal van op afstand bestuurde GIANT Modelltrucks in schaal 1: 8 en 1:14 aangemeld. Ga met uw kinderen naar "rijbewijs voor Kinderen" een lokaal gebouwde parkoers. Veel eetgelegenheden en Country &Western kramen zijn ook dit jaar weer aanwezig.
Speciaal voor kinderen:
Country Lady Kitty Kayrousso biedt kinderen een Country show aan met plezier en spelletjes en leidt de KIDS een beetje op in de kunsten van het linedance. Een springkasteel, kinder vrachtwagens en ponyrijden maken het geheel compleet. Hoogtepunt is ook het traditionele Bullriding met ster presentator "ELVIS"
Spectaculaire paardenshow met de Limited rodeoruiters, en een SPEED RODEO SHOW ​​(snelheid met echte paarden)!
In de western saloon is er elke dag livemuziek met:
Duo Diesel, Dusty Woodfield, Kitty Kayrousso, Cody en natuurlijk linedance!
De dagprijzen voor het hele programma op het buitenterrein, waaronder vrachtwagen show, het bullriding, historische WESTERN CAMP, line dancing en live muziek in de salon.
Donderdag: GRATIS!
Vrijdag: GRATIS!
Terrein is geopend vanaf 10:00.
Zaterdag en zondag respectievelijk: volwassenen € 8,00
Kinderen (6-12 jaar) € 4,00, kinderen onder de 5 jaar gratis!
Op zondag van 11.00 uur geen extra ingang voor de hal.
Voor iedereen die het totale Truck Festival wil meemaken is er als hoogtepunt het muzikale programma in de Ostwestfalenhalle.
Dit jaar komen o.a. wereld sterren zoals als Linda Gail Lewis en Charlie Mc Coy uit de Verenigde Staten, evenals Laura van den Elzen, bekend van Deutschland sucht den Superstar..
Vrijdag 2016/12/08, zaterdag 2016/08/13 en zondag 2016/08/14,
zijn de muzikale hoogtepunten in de westerse stijl ingerichte concertzaal met de elite uit de Duitse en internationale country muziek.

Festival Adres:
Ostwestfalenhalle Kaunitz
Paderborner Str . 408
33415 Verl - KaunitzHOME


Latest news Truck Treff Kaunitz ..........................Voor de 31e keer is er weer het Truck Treff Kaunitz................Met: Truck Stop (D)................Charlie Mc Coy (USA)....................Music Road Pilots (NL)...................Michael Antony Austin (GB)....................Duo Diesel (D)......................Dusty Woodfield (NL)..............................Cody (D)................................Apple Jack (D)............................Laura van den Elzen (NL)........................................The Forgotten Sons of Ben Cartwricht (D).........................Linda Gail Lewis (USA)........................Kitty Kayrousso (D)..................

About Us | Site Map | Privacy Policy | Contact Us | ©2016 CJan & Kitty's Country corner