About us | Events | Flyers | Bands| Artist | Saloon / countryclub | News | Pictures | Verslagen | Links | Guestbook| Mailform | Advertise here? | Home

Ditjes & Datjes

Verslag Old West Saloon Festival

Verslag
Robert Lottmann

Verslag Thilly Frank

Verslag Eric Church

Verslag
The Friends of Country Live


Jan & Kitty's
maand flyersCountry Festival Thorn 2016
van 26 t/m 28 aug met o.a.
Laura van den Elzen

Jenny Casey (USA)

Kenny Rogers naar NederlandThe volgende Friends of Country Live is over:

 
 
 

Wij zijn:
Linda & Kees Turk - Rob & Diana Giorgis - Cees-Jan & Emmy de Wilde
Of wel de organisatoren van:
The Friends of Country Live

Voor info ga naar de website van The Friends of Country Life

 

Als liefhebbers van country-muziek, maar vooral ook van 'spontaan op het, podium geboren 'jam-sessies' hopen zij op deze manier dansers en live-musici bij elkaar te brengen.
Rob en Diana en Kees en Linda kennen we allemaal van Countryfestival Thorn,
enCees-Jan en Emmy van achter-de-schermen Western Experience.
Wij zijn allen country-liefhebbers en willen op deze manier de muziek voorop zetten.

 

 

 

 

 

HOMEWegens susses op herhaling!!

zaterdag
12 nov

Leerdam (NL)  Party centrum "Het Dak", Tiendweg 9.
The Friends of Country Live presents: Country Live.
Met DCM6, Indian Summer, Conny Lee en Gerard Bierman.
Zaal open om 15.00 uur, aanvang 16.00 uur tot 0.30 uur.
Entree v.v.k: €10,00, aan de kassa:€12,50 Bestel hier uw kaarten.
Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.


 

Bericht geplaatst op 06-08-2016
Simon Devon Burridge Live op
Campimn de Goos Oirschot

Vrijdag avond op de camping in Oirschot.

The Friends of Country Live organiseerden de vrijdag avond voor het Country festival Oirschot een speciale avond met als gast artiest Simon Devon Burridge van de DCM6 band.

Het was een kei gezellig geslaagd feest.
De eigenaren van het Old west saloon Ine en Andre Bour waren ook aanwezig onder de bezoekers.
Ook aanwezig waren niet alleen de country gasten die op de camping stonden maar ook de camping gasten zelf kwamen langs en vonden het helemaal geweldig.
Het was echt The Friends of Country Live.
En Simon was zoals we hem kennen weer geweldig aan het entertainen.
Aan het einde van de avond zijn de Friends met de pet rond gegaan en werd deze goed gevuld.
En verrassend, The Friends hebben een uitstekende dj in handen. CJ de DJ.
Echt super. Heel trots op Simon, CJ en natuurlijk Rob die dit allemaal weer mogelijk heeft gemaakt door dit spontaan met Simon te regelen.
Helemaal top. Er is goed gedanst en ieder heeft zich kostelijk vermaakt.

Bron: The Friends of Country Live

Op de foto: Rob Giorgis - Simon Devon Burridge - Cees Jan de Wilde


HOME


 

Bericht geplaatst op 16-07-2016
Simon Devon Burridge Live op Campimn de Goos Oirschot

Geregeld door The Friends of Country Live:
Country liefhebbers opgelet!!, Vrijdag vijf augustus is op camping de Goos in Oirschot live muziek. Simon Devon Burridge treed op in de schuur van de camping dus boek uw plaatsje snel want vol is vol
.

Op de foto: Rob Giorgis - Simon Devon Burridge - Cees Jan de Wilde

 

 


Helaas is het eerste evenement van
"The Friends of Country Live"
weer voorbij.


Het was super geslaagd in Leerdam en absoluut voor herhaling vatbaar.Onze complimenten namens
Jan & Kitty's Country corner

 

Mocht er weer nieuws volgen over
"The Friends of Country Live"
dan houden wij u hier op de hoogte.
.


21 mei 2016
The Friends of Country Live Leerdam

21 mei waren wij bij The Friends of Country Live en lees hier het verslag in PDF.
Voor foto's klik hier

Het dak er af in partycentrum “het Dak” Leerdam
Door The Friends of Country Live

Op 21 mei was het dan eindelijk zover, een nieuw evenement van “The Friends of Country Live”  in “het Dak” te Leerdam.
Bij aankomst hadden The Friends of Country Live voor ons speciaal een invalide parkeerplaats gereserveerd met gouden paaltjes en rood koord zodat wij niet te ver hoefden te lopen gezien zoals velen weten ik dit jaar niet erg mobiel meer ben door mijn slechte gezondheid en bij binnenkomst speciaal begroet werd door The Friends want eigenlijk zag het er uit dat ik dit evenement moest missen terwijl ik daar mijn zinnen op gezet had als enigste evenement dit jaar en moest daarom wel een traantje wegpinken voor al het werk dat echte vrienden gedaan hebben om dit voor mij mogelijk te maken waarvoor heel veel dank, ook voor de fam Engels die ons vervoerden.
Iedereen kent eigenlijk wel de vrienden van Amstel live op tv en eigenlijk had men voor de country scene The Friends of Budweiser Live kunnen bedenken maar nee ze kozen speciaal The Friends of Country Live. Dit vanwege de vraag van bands, muzikanten en country vrienden om een dergelijk evenement op poten te zetten m.a.w. countryvrienden uit binnen– en buitenland bij elkaar brengen  aldus presentator Rob Giorgis. Wij van Jan & Kitty’s Country corner kunnen zeggen dat wij deze keuze erg origineel vinden en we denken velen met ons.
Eén artiest moest helaas afzeggen vanwege een eerder ongeluk waaraan ze een Whiplash heeft overgehouden en dat was Annet Roons, de echtgenote van Albert Rumengan, welke deze avond nog een laatste keer meespeelde met de Terry White Band. We wensen Annet bij deze van harte beterschap toe.
De meewerkende artiesten van deze avond waren de Terry White Band, Simon Devon Burridge, Texas Twixy, DCM6 en Trudy (van de band Indian Summer) die ook aanwezig was.
Na het openingswoord van Rob was de eerste muzikale act Simon Devon Burridge samen met de Terry White Band  en brachten het nummer van The Mavericks:  Dance The Night Away waarna de TWB verder ging.
Wat moeten we nog van de TWB zeggen dan dat ze een heerlijk dansbaar repertoire hebben en altijd een vaste schare van fans, zo ook zaterdag. Alleen deze keer was het optreden anders namelijk in de eerste set speelden zij nog samen met gast-muzikant Albert Rumengan,  vanaf de tweede set die avond werd het nieuwe bandlid gitarist Sandy Marotel  geïntroduceerd aan het publiek en speelde gelijk mee.  Wij wensen hem samen met de TWB heel lange succesvolle samenwerking toe.
Wat ook weer mooi was om te zien is iemand met een rolstoel die heerlijk meedanste tussen de linedancers in en zo zie je maar hoe vreedzaam alles samenwerkt.
Bij het laatste nummer van de TWB kwam Texas Twixy er bij en zongen ze samen het nummer van Susan Ashton – Closer.
Geweldig vertolkt en bomvolle dansvloer, na afloop kwam er dan ook een geweldig applaus van de dansers en het aanwezig publiek naar ik hoorde 350 man en dat is niet verkeerd voor een nieuw evenement. Ook tijdens de gehele dansbare set van de zeer sympathieke Belgische zangeres Sandy (Texas Twixy) was het een volle dansvloer.
Aan het einde van haar set zong ze samen met DCM6 het alom bekende nummer C'est La Vie, (You Never Can Tell) bekend van Emmylou Harris.
Toen nam DCM6 de eigen set voor hun rekening en begonnen met een nummer van Dwight Yoakam  Guitars, cadillacs en moet zeggen dat ze het beter brachten dan het originele nummer met super entertainment en samenspel onderling op het podium. Het was de eerste keer dat wij DCM6 zagen en wij waren erg onder de indruk zoals daar een show gegeven werd, echt ongelofelijk met grappen en grollen onder elkaar maar goed ieder zijn smaak. Het 2e nummer was "If Tomorrow Never Comes" opgenomen door de Amerikaanse country music artiest Garth Brooks. Geschreven door Brooks en Kent Blazy, en uitgebracht in Augustus 1989 en ik kreeg kippenvel, echt niet normaal en zo ging het maar door en werden van popnummers country nummers gemaakt door DCM6 en een nummer die je weinig meer hoort is van Glen Travis Campbell, Rhinestone cowboy dat ze ook ten gehore brachten. DCM6 gaat het nog heel ver schoppen want je kijkt niet naar een band maar naar een complete show.
Daarna was het een kwartier pauze om bij te komen van het eerste gedeelte “The Friends of Country Live”
Na de pauze was de beurt weer aan de TWB met  zoals eerder vermeld de nieuwe gitarist Sandy Marotel.
Het is echt niet te horen dat er een nieuwe gitarist bij de TWB is gekomen, de nummers    klonken als vanouds en dat is heel belangrijk.
Ook kwam er een prachtig nummer voorbij, gezongen door Trudy (van de Indian summer band) en de TWB te weten: Masquerade of a fool.
Later speelde DCM6 numers als footloose, These Boots Are Made for Walkin', You Picked a Fine Time to Leave Me Lucille, Strawberry Wine, Ring of Fire en Squeeze Me In en prima afgewisseld van ballads tot up-tempo.
Ik weet dat er nog veel meer gebeurde op de avond maar ook wij moeten ons beperken met dit schrijven helaas.
Na een enkele grap van Simon op de Bühne was de avond ten einde maar daar wilde het publiek niets van weten dus de roep “ We want more“ galmde door de zaal.
Samen werd “This Is Country Music” van Brad Paisley  als laatste  nummer gebracht door DCM6 en de TWB.
Verslag gemaakt door Jan & Kitty Thomassen-Alers
Aan de organisatie:
Linda & Kees Turk - Rob & Diana Giorgis - Cees-Jan & Emmy de Wilde,
hartelijk dank voor deze onvergetelijke dag.
Wij hopen op een vervolg in 2017

HOME

 

About Us | Site Map | Privacy Policy | Contact Us | ©2016 CJan & Kitty's Country corner