About us | Events | Flyers | Bands| Artist | Saloon / countryclub | News | Pictures | Verslagen | Links | Guestbook| Mailform | Advertise here? | Home

Ditjes & Datjes

Verslag Old West Saloon Festival

Verslag
Robert Lottmann

Verslag Thilly Frank

Verslag Eric Church

Verslag
The Friends of Country Live


Jan & Kitty's
maand flyersCountry Festival Thorn 2016
van 26 t/m 28 aug met o.a.
Laura van den Elzen

Jenny Casey (USA)

Kenny Rogers naar NederlandReport


Interview Jenny Casey      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


9 juli Tipi dorf Walbeck

 

Old West Saloon Festival.
Interview with Jenny Casey


Op zaterdag 9 juli hadden wij een interview met Jenny Casey (USA)
Deze country zangeres "woonachtig in Nashville" had een op en top performance bij het Old West Saloon Festival en dus even wat meer info aan haar vragen tijdens het interview.
Veel plezier bij het beluisteren van dit gesprek wat wij hadden met Jenny Casey.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 t/m 10 juli Walbeck

Old West Saloon Festival


2016-07-14 Old West Saloon Festival verslag
Johnny Cash  alive bij Old West Saloon Festival!!
 

 

Alvorens dit verslag te schrijven, wil ik vermelden dat wij vanwege mijn slechte gezondheid enkel op zaterdag aanwezig waren. Dus helaas geen verslag van vrijdag en zondag.

Johnny Cash  alive bij Old West Saloon Festival!!

Om half 10 zijn we in de auto gestapt op weg naar Geldern, net over de grens bij Venlo. Hier werd voor de allereerste keer het “Old West Saloon Festival” georganiseerd door Andre en Ine Baur eigenaren van de Old West Saloon te Lomm. De ambiance van het Tipi-Dorf Waldbeck was fantastisch en dat alles tot in de puntjes geregeld was, bleek al bij aankomst.
Vanaf de parkeerplaats werd ik opgehaald door een heus golfkarretje, aanwezig voor mensen slecht ter been alsook voor de apparatuur van de artiesten. Waar maak je dat nu mee, een goed idee ook voor organisatoren bij andere festivals.
Het festival terrein? Een plaatje, wat een mooie locatie te midden van al het groen met het Tipi-dorp als achtergrond, alles was in onvervalste Country & Western stijl opgezet. De Country muziek en de Western lifestyle liefhebbers kwamen hier echt aan hun trekken.
Één ding is zeker, Andre en Ine Baur zijn perfectionisten want ik kon niets vinden wat een minpuntje zou zijn.
Er waren zoal de trappers met hun authentieke spulletjes, Indianen en cowboys, de bij ons bekende schandpaal, kleding en overige stands, een hoek waar je met pijl en boog kon schieten, een grote zit plek rond het kampvuur, paarden, een valkenier, Chuckwagon, palmbomen en zelfs Wolven. De grote barbecue waar bezoekers de inwendige mens konden versterken, kortom te veel om op te noemen ….
Wat ons echt aansprak was het overdekte podium ook helemaal in de Western stijl en niet in een tent want dat zou afbraak doen aan de mooie ambiance bij dit evenement.
Heeft u al spijt dat u er niet was bij het lezen van dit verslag? Ik kan u geruststellen want naar verluidt komt er een vervolg mits er een geschikte locatie is die dezelfde uitstraling heeft als die van het eerste Old West Saloon Festival. Hart en ziel is erin gestopt om ook een mooi internationaal artiestenpakket neer te zetten die zorgvuldig zijn uitgekozen door ze eerst te bezoeken cq beluisteren en bij goedkeuring te boeken.
Ook de promotie stand zag er keurig uit en zo lagen er voor de verkoop waaiers, T-shirts en Bourbon flessen met het Old West Saloon logo er op en iedere artiest kreeg na afloop een fles mee.
Ook was er een verkiezing wie het mooiste in Country & Western stijl gekleed was en Poldie de Groen, wie kent hem niet, viel ook in de prijzen.
Ook een mooi gebaar kwam van Hans Bullit die een T-shirt sponsorde welke was voor degene die wist hoe lang het Online Bullit Country Magazine inmiddels bestaat (15 jaar).
Het programma begon met het voorwoord door Andre Baur voor het Duitstalige en Martin Michiels voor het Nederlandstalige publiek en dit gebeurde in authentieke LongJohn pyjama, het enige wat ontbrak was een badkuip waar cowboys in gingen met deze kledij want je waande je gewoon in een western movie als je die twee op het podium zag staan.
De eerste artiest was Dusty Owen (D) die ik nog kende van ruim 15 jaar geleden en wat is deze artiest enorm gegroeid , wat een mooie Country stem. Het interview met hem is te horen op onze website www.jan-kitty.com/Countrymagazine maar wel in het Duits.
Ik heb vol bewondering geluisterd en hij bracht dansbare nummers zodat de eerste dansers al snel op de dansvloer stonden. Dusty is een aanrader voor festivals in Nederland en ben blij dat Andre en Ine hem geboekt hadden. Hij is ook aanwezig op het Country Festival Thorn, dit even voor de mensen die hem ook on stage willen zien.
Ben je een fan van Eric Church? …ook dat zit in zijn repertoire.
Daarna was het de beurt aan Jenny Casey (USA) die bezig is met een Europese tour.
Als je haar ziet is het niet te geloven dat zij moeder is van 4 kinderen.
Jenny is een artieste met de Nashville sound en ook wel begrijpelijk want dat is tevens haar woonplaats. Wat zingt deze lady gemakkelijk en ontspannen, of ze op de bühne staat met gitaar of met keyboard, het gaat haar prima af. Zeer professioneel.
Ze bracht eigen werk en covers ten gehore heerlijk dansbaar. Ze had haar CD Rockin’ The House meegenomen voor de liefhebber en er liggen plannen om opnieuw de studio in te gaan vertelde ze ons tijdens een interview dat we met haar hadden,  ook dit is te horen op onze website: Interview Jenny Casey (Engels)
Als we Jenny Casey met een artiest moeten vergelijken na het beluisteren van haar CD dan is dat o.a. Gretchen Wilson en Shania Twain, onvervalste Country-Rock wat ook echt wel past  bij haar.
De volgende act was country band Sidewinder, in de plaats van “Pinchitos Caliente” welke af moest zeggen wegens ziekte. Wij hadden deze band nog niet eerder gezien en wilden deze band wel eens horen en bekijken.
Ik moet zeggen een leuke band om te zien en een goed repertoire waarmee ze zich onderscheiden van andere country bands. Er komt van alles voorbij zoals de Western Swing en de Traditionele Country en wat wij het mooiste vonden was de close harmony, echt kippenvel kreeg ik en dan is het goed.  Wilma Lonergan heeft dan ook een mooie aanvullende stem in de groep.
Heerlijk als je nummers voorbij hoort komen van Dale Watson (waar ik een fan van ben), Merle Haggard en George Strait.
We hebben de bandleden kort gesproken en het zijn echte lolbroeken dus de eerstvolgende keer ga ik ze proberen te strikken voor een interview.
Tussen de optredens door even een rondje gelopen waarbij we de Country zanger Gerard Bierman tegen  kwamen en even spraken. Helaas voor ons stond hij niet op het zaterdagprogramma.
Ook DCM6 band leider Simon Devon Burridge was aanwezig op het festival terrein en dan merk je toch hoe mooi de country scène is. Verder waren er organisatoren aanwezig zoals The Friends of Country Live en Peter Vleeshouwers met zijn lady Karin van Country Festival Thorn.
Er waren zelfs mensen die mij nog herkenden van ruim 15 jaar geleden toen ik nog actiever was in de country-scene en me aanspraken , dan denk ik van……. Jan je hebt het goed gedaan.
Eenmaal terug bij de bühne was het de beurt aan T.J. Andrews (D) uit de regio waar ook Dusty Owen woont.
T.J. treed nu 5 jaar op en is een totaal andere zanger als Dusty want zijn stem ligt ietwat hoger en dan komen niet alle nummers evengoed uit de verf maar hij bracht de nummers als een ware entertainer. Ook treed hij op als duo met Jou Harper en Dusty,  zo ook op dit festival en de stemmen van T.J. en Dusty vullen elkaar prachtig aan.  Zelf hadden we deze artiest niet eerder gezien en bij een volgend optreden in Thorn zullen wij hem zeker interviewen.
Om 20.30 uur was de beurt aan Johnny Horsepower uit Denemarken en daar had ik al vaker van gehoord dat ze zo goed zouden zijn en echt….. ze waren nog meer dan steengoed.
Ring Of Fire,  Jackson,  I Walk The Line…. ze kwamen allemaal voorbij en onvervalst want doe je de ogen dicht dan zeg je bij het luisteren: Johnny Cash is alive.
De band bestaat sinds 2009 en komt uit Kopenhagen. De bandleden zijn: Dennis Lydom - Vocal & Guitar,  Tim Kristensen – Doublebass,  Morten Metniece - Electric Guitar.
Artiesten die ze bewonderen zijn: Johnny Cash, Johnny Cash & The Tennessee Two, Hank Williams, Hank III, George Jones, Marty Robbins, Western Toneflyers, The Adels, The Go Getters.
Dit was even lekker genieten en wij houden ze in de gaten mochten ze nog eens in de buurt zijn. Tijdens dit optreden hadden we een interview met Andre en Ine Baur.
Dick Bolle, heel hartelijk dank voor het voortreffelijke geluid, onze complimenten.
Andre en Ine wat is dit een goede keuze van jullie geweest echt geweldig.
Om 22.00 uur was het de beurt aan Shirley Ann. Helaas ik was zo vermoeid dat we haar optreden niet meer konden opnemen in ons verslag en huiswaarts moesten.
Gelukkig was er nog steeds dat golfkarretje want anders had ik het zeker niet gered.

Andre en Ine Baur, het team, de artiesten, Dick Bolle (geluid), DJ John, heel hartelijk dank voor dit fenomeenabele evenement en wij hopen tot 2017.
Verslag: Jan Thomassen
Grammatica: Kitty Thomassen – Alers
Swalmen


E-mail:
info@jan-kitty.com
www.jan-kitty.com/country
www.jan-kitty.com/Countrymagazine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 juni 2016 Herkenbosch

Robert Lottmann in Herkenbosch

Wie heeft Lucky Luck vermoord!
Voor foto's klik hier


Wild West Rally Rijstal Venhof Herkenbosch met on stage, country artiest
Robert Lottmann.

Even terug in de tijd.
Wij waren in de bosrijke omgeving van Herkenbosch bij rijstal Venhof waar een Wild West Rally werd georganiseerd (Grappige puzzlerit voor ruiters en menners door het Nationaalpark de Meinweg midden Limburg met als thema: Wie heeft Lucky Luck vermoord) op de plek waar ooit een prachtig country festival was genaamd “Venhof City” en helaas verloren is gegaan. Misschien kunnen velen van ons dat festival nog goed herinneren en als ik een gesprek aanga met de eigenaar, Martin Simons zien we dat het hem nog steeds moeite kost door deze teloorgang. Maar even verder in het gesprek zie ik zijn ogen glinsteren als hij praat vol trots over o.a. Ilse de Lange die daar 2 keer heeft gestaan op zijn festival met groot podium. Wij waren 20 tot 30 jaar geleden al begonnen met het Venhof city festival. Maar waarom is dit zo mooie festival dan verloren gegaan vroeg ik hem. Martin zegt dat het de economie achteruit ging en mensen andere verlangens hadden en ook het moment was dat mensen er ook niet zoveel geld meer aan wilden uitgeven. Maar Martin, zou je dit nieuw leven in willen blazen? Martin: Jazeker zou ik dat willen en sta daar ook helemaal open voor maar kunnen dit zeker niet alleen en hebben dan echt hulp nodig van anderen. We hebben wel een team maar kunnen het met ons team, zeker in deze tijd niet meer alleen opzetten en hebben ervaren mensen nodig die ons kunnen helpen. We staan dus echt overal voor open maar het moet wel een win-win worden.
Het hele interview is binnenkort te horen op:
www.jan-kitty.com/Countrymagazine/Interviews/

Maar we kwamen natuurlijk ook voor Robert Lottmann.
Volgens Martin waren er 750 mensen aanwezig op dit evenement maar nog niet iedereen was terug van de rit en de paden op het moment dat Robert Lottmann het podium betrad. Wij kenden Robert nog niet en dat terwijl hij niet ver van ons af woont. Deze zeer sympathieke artiest en vader van 2 kinderen begeleide zich met zowel de e-guitar als akoestisch. Zijn openings nummer kon niet beter namelijk Good time bekend van Alan Jackson en we hadden een good time bij zonovergoten Rijstal Venhof met op de achtergrond natuur en paarden. Wij kregen kippenvel bij het horen van zijn stem, echt prachtig en deed mij denken aan een zeer goede vriend/zanger in Texas, Wesley Ialacy uit het plaatsje Cut and Shoot dicht bij Conroe. De knauw door de neus alsof Robbert daar vandaan komt en we kennen het allemaal van Willie Nelson inclusief the Soutern Drawl. Waarom zien we hem niet op de festivals in Nederland vroegen wij ons direct af en staat hij wel volop in Duitsland. Hij heeft zelfs een eigen nummer geschreven over de Wild horses saloon waar hij stond aan de Seilbahnstraße 2, 53505 Altenahr, Duitsland. Echt een prachtige saloon om te bezoeken mocht je daar toevallig eens in de buurt zijn. De volgende nummers kwamen voorbij, Achy breaky heart, Husbands And Wives van Brooks & Dunn en daar is hij Wild Horses Saloon door Robert zelf geschreven en Drivin my life away van Eddie Rabbit. Het zijn vandaag heel veel nummers, zo mooi en die je eigenlijk te weinig of nooit hoort bij andere artiesten behalve Achy breaky heart dan. Er was een dansvloer aangelegd van een 4 bij 4 meter en daar werd volop gedanst door  "D'n  Ingel Linedancers” waar ook zijn vrouw lid van is" en dansen in Partycentrum... Let op..!!!!  "D'n Ingel"  in Herkenbosch. Ook het nummer Hunger van Robert Lottmann, Good Ol' Boys - Waylon Jennings, Third rate romance - Sammy Kershaw  en Drive ook van Robert Lottmann kwamen voorbij. Wij kunnen zo nog wel even doorgaan met de mooiste nummers die hij bracht echt geweldig en zelfs het gewone publiek kon dit allemaal enorm waarderen want applaus kreeg hij ruimschoots na elk nummer. In de pauze spraken wij hem even en hij gaf toe dat hij niet echt van de Nashville sound was maar meer van Austin TX en dat was te horen ook. Het hele interview wat wij met hem hadden staat op onze website:
www.jan-kitty.com/Countrymagazine/Interviews/Robert
Voor de mensen die nu denken van wij willen Robert ook wel eens zien dan is er goed nieuws voor u want op 25 juli 2016 staat hij in Nederland bij het Speed Limit Festival van Tony's & Angie's Gagelweg 4 in Handel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21 mei 2016
The Friends of Country Live Leerdam

21 mei waren wij bij The Friends of Country Live en lees hier het verslag in PDF.
Voor foto's klik hier

Het dak er af in partycentrum “het Dak” Leerdam
Door The Friends of Country Live

Op 21 mei was het dan eindelijk zover, een nieuw evenement van “The Friends of Country Live”  in “het Dak” te Leerdam.
Bij aankomst hadden The Friends of Country Live voor ons speciaal een invalide parkeerplaats gereserveerd met gouden paaltjes en rood koord zodat wij niet te ver hoefden te lopen gezien zoals velen weten ik dit jaar niet erg mobiel meer ben door mijn slechte gezondheid en bij binnenkomst speciaal begroet werd door The Friends want eigenlijk zag het er uit dat ik dit evenement moest missen terwijl ik daar mijn zinnen op gezet had als enigste evenement dit jaar en moest daarom wel een traantje wegpinken voor al het werk dat echte vrienden gedaan hebben om dit voor mij mogelijk te maken waarvoor heel veel dank, ook voor de fam Engels die ons vervoerden.
Iedereen kent eigenlijk wel de vrienden van Amstel live op tv en eigenlijk had men voor de country scene The Friends of Budweiser Live kunnen bedenken maar nee ze kozen speciaal The Friends of Country Live. Dit vanwege de vraag van bands, muzikanten en country vrienden om een dergelijk evenement op poten te zetten m.a.w. countryvrienden uit binnen– en buitenland bij elkaar brengen  aldus presentator Rob Giorgis. Wij van Jan & Kitty’s Country corner kunnen zeggen dat wij deze keuze erg origineel vinden en we denken velen met ons.
Eén artiest moest helaas afzeggen vanwege een eerder ongeluk waaraan ze een Whiplash heeft overgehouden en dat was Annet Roons, de echtgenote van Albert Rumengan, welke deze avond nog een laatste keer meespeelde met de Terry White Band. We wensen Annet bij deze van harte beterschap toe.
De meewerkende artiesten van deze avond waren de Terry White Band, Simon Devon Burridge, Texas Twixy, DCM6 en Trudy (van de band Indian Summer) die ook aanwezig was.
Na het openingswoord van Rob was de eerste muzikale act Simon Devon Burridge samen met de Terry White Band  en brachten het nummer van The Mavericks:  Dance The Night Away waarna de TWB verder ging.
Wat moeten we nog van de TWB zeggen dan dat ze een heerlijk dansbaar repertoire hebben en altijd een vaste schare van fans, zo ook zaterdag. Alleen deze keer was het optreden anders namelijk in de eerste set speelden zij nog samen met gast-muzikant Albert Rumengan,  vanaf de tweede set die avond werd het nieuwe bandlid gitarist Sandy Marotel  geïntroduceerd aan het publiek en speelde gelijk mee.  Wij wensen hem samen met de TWB heel lange succesvolle samenwerking toe.
Wat ook weer mooi was om te zien is iemand met een rolstoel die heerlijk meedanste tussen de linedancers in en zo zie je maar hoe vreedzaam alles samenwerkt.
Bij het laatste nummer van de TWB kwam Texas Twixy er bij en zongen ze samen het nummer van Susan Ashton – Closer.
Geweldig vertolkt en bomvolle dansvloer, na afloop kwam er dan ook een geweldig applaus van de dansers en het aanwezig publiek naar ik hoorde 350 man en dat is niet verkeerd voor een nieuw evenement. Ook tijdens de gehele dansbare set van de zeer sympathieke Belgische zangeres Sandy (Texas Twixy) was het een volle dansvloer.
Aan het einde van haar set zong ze samen met DCM6 het alom bekende nummer C'est La Vie, (You Never Can Tell) bekend van Emmylou Harris.
Toen nam DCM6 de eigen set voor hun rekening en begonnen met een nummer van Dwight Yoakam  Guitars, cadillacs en moet zeggen dat ze het beter brachten dan het originele nummer met super entertainment en samenspel onderling op het podium. Het was de eerste keer dat wij DCM6 zagen en wij waren erg onder de indruk zoals daar een show gegeven werd, echt ongelofelijk met grappen en grollen onder elkaar maar goed ieder zijn smaak. Het 2e nummer was "If Tomorrow Never Comes" opgenomen door de Amerikaanse country music artiest Garth Brooks. Geschreven door Brooks en Kent Blazy, en uitgebracht in Augustus 1989 en ik kreeg kippenvel, echt niet normaal en zo ging het maar door en werden van popnummers country nummers gemaakt door DCM6 en een nummer die je weinig meer hoort is van Glen Travis Campbell, Rhinestone cowboy dat ze ook ten gehore brachten. DCM6 gaat het nog heel ver schoppen want je kijkt niet naar een band maar naar een complete show.
Daarna was het een kwartier pauze om bij te komen van het eerste gedeelte “The Friends of Country Live”
Na de pauze was de beurt weer aan de TWB met  zoals eerder vermeld de nieuwe gitarist Sandy Marotel.
Het is echt niet te horen dat er een nieuwe gitarist bij de TWB is gekomen, de nummers    klonken als vanouds en dat is heel belangrijk.
Ook kwam er een prachtig nummer voorbij, gezongen door Trudy (van de Indian summer band) en de TWB te weten: Masquerade of a fool.
Later speelde DCM6 numers als footloose, These Boots Are Made for Walkin', You Picked a Fine Time to Leave Me Lucille, Strawberry Wine, Ring of Fire en Squeeze Me In en prima afgewisseld van ballads tot up-tempo.
Ik weet dat er nog veel meer gebeurde op de avond maar ook wij moeten ons beperken met dit schrijven helaas.
Na een enkele grap van Simon op de Bühne was de avond ten einde maar daar wilde het publiek niets van weten dus de roep “ We want more“ galmde door de zaal.
Samen werd “This Is Country Music” van Brad Paisley  als laatste  nummer gebracht door DCM6 en de TWB.
Verslag gemaakt door Jan & Kitty Thomassen-Alers
Aan de organisatie:
Linda & Kees Turk - Rob & Diana Giorgis - Cees-Jan & Emmy de Wilde,
hartelijk dank voor deze onvergetelijke dag.
Wij hopen op een vervolg in 2017

HOME

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19 maart 2016
Old West Saloon Lomm

19 maart waren wij bij het optreden van Thilly Frank en lees hier het verslag in PDF.

Old West Saloon vol sfeer en Thilly Frank

Zaterdag 19 maart 2016 Old West Saloon Lomm
Vandaag rij ik naar de Old West Saloon van Ine en Andre Baur in Lomm al luisterend naar L1 “The Southern Blues Night” en de muziek die ik hoor doet me denken aan Stephen "Stevie" Ray Vaughan, geboren 3 oktober 1954 in Dallas en verhuisde in 1971 naar Austin, “the capital of the US state of Texas” en tevens het muziek bolwerk van Texas. Helaas is deze legende op 35 jarige leeftijd verongelukt door een helikopter crash.
Hij had die avond opgetreden op het "Alpine Valley Festival", samen met sterren als Robert Cray, Buddy Guy en Eric Clapton.
Een maal in Lomm aangekomen zocht ik naar een pondarosa achtige saloon, want ik was er ondanks dat ik er niet ver vandaan woon nog nooit geweest.
Eigenlijk schande maar beter laat dan nooit zeggen ze. Maar eenmaal in de straat zag ik dus geen saloon of pondarosa achtig iets maar gewoon een woonhuis en dacht wat is dit nu weer.
Al lopend om het huis denk ik een garage binnen te stappen en wat schetst mijn verbazing? Een heuse saloon met een aankleding van noem maar op en ik waande mij echt in het wilde westen.
Ik werd hartelijk ontvangen door Ine en Andre Baur en de overige mensen die al aanwezig waren waaronder zangeres Thilly Frank want daar kwamen we ook voor.
Na een lekker bakje koffie genuttigd te hebben begon het optreden van Thilly en ik was erg sceptisch vanwege wat ik eerder ooit eens hoorde over haar kunnen.
Wat was dat voor onzin wat ik ooit hoorde want daar staat een lady die ondanks een verkoudheid te zingen van heb ik jou daar en was meteen verkocht.
Thilly Frank is een artiest waar menigeen nog van kan leren en nu hoor ik u al zeggen, hoe dat zo.
Veel artiesten zetten er vaak een bak hall op (voor sommige echo) om wat techniek te verdoezelen maar Thilly niet.
Thilly zingt zoals ik veelal zag in Texas gewoon met nagenoeg geen hall, soms een beetje droog, en de zang duidelijk op de muziek waardoor je kunt horen wat ze zingt en dat horen we wel eens anders in Nederland waar de muziek veelal op de zang staat.
Zo komen de ballads helemaal tot hun recht en daar geniet ik van.
Ze bracht het ene nummer na het andere ten gehore zowel slow als uptempo en het was goed met de juiste geluidsinstellingen, mijn complimenten.
Nu moet ik zeggen dat ze een perfecte stem heeft voor de ballads en zit ze er zelf helemaal met gevoel in, echt bewonderenswaardig.
Ook al komt deze dame helemaal uit Noord Holland, een vaste schare fans volgen haar op de voet en dat doet Thilly goed vertelde ze mij tijdens het interview wat ik later op de vanavond met haar had.
Zo vertelde dat ze jaren geleden een kleine linedance club had overgenomen met maar een paar leden maar deze is intussen gegroeid tot een echte club met heel veel leden.
Maar dan dans je zeker zelf ook vaak op festivals bij life music zei ik maar dat had ik dus mis.
Thilly hoort bij het luisterpubliek vertelde ze en dan kan ik echt genieten en zie dat dansen niet zo zitten alleen als er een bepaald nummer haar aanspreekt veert ze op maar heel zelden.
Ook heb ik een puntje van kritiek verteld Thilly, want op evenementen en festivals zie je dat de dansvloer altijd bij het podium staat en zo wordt het luisterend publiek vaak het zicht ontnomen en ja, daar heeft ze wel een punt want ook ik kom niet voor het dansen maar voor de artiesten en bands, gewoon om te kijken en luisteren.
Het was een mooi optreden en de bezoekers hebben Thilly ondanks haar verkoudheid er doorgesluisd en ik ga haar zeker vaker bezoeken als ik in de buurt ben.
Meer over haar is te vinden op haar website: www.thillyfrank.nl
Ook is haar CD en interview binnenkort te beluisteren op Crossroads Country Radio (CCR) met als uw gast heer Hans Boelens elke maandag van 20.00 - 22.00 European Country Music met Dj Hans “Country Muziek uit alle windstreken van Europa”
De Old West Saloon is knus en geeft je een familie gevoel en dat is toch wel apart om te ervaren want iedereen praat met iedereen alsof ze elkaar al een eeuwigheid kennen en zo spraken mensen mij aan die ik totaal niet kende en dat is mooi en zo moet het altijd blijven.
Ik weet dat ik nu vaker een kijkje kom nemen in Lomm en kan iedereen aanraden om ook eens te komen bij een evenement van Ine en Andre Baur want deze mensen verdienen alle lof en liefde met wat ze neerzetten in Lomm.
Vergeet niet hun prachtige Old West Saloon Festival op 8, 9 en 10 juli 2016 in het Tipidorf, Walbeck net over de grens. www.oldwestsaloon.eu

Jan & Kitty Thomassen- Alers
Swalmen
Tel: +31 (0) 6 54943030
E-mail:
info@jan-kitty.com
country@jan-kitty.com
www.jan-kitty.com/country

 

About Us | Site Map | Privacy Policy | Contact Us | ©2016 CJan & Kitty's Country corner
site monitoring free